Öne Çıkan Yayın

Şimdinin Kıyısında

Sosyal Mesaj İçerir.



-IHIM IHIM

Telefonlar akıllı diye kendi aklımızı kullanmaz oldumuşuz .Düşünün en son ne zaman sürükleyici bi kitabın başından 2 saat veya 1 saat kalkmadınız.
En son ne zaman telefonunuzun titreşiminden uzak biriyle koyu bi sohbet ettiniz..
Uzun zaman olmuştur tabi..
-Bakmayın kiloda aldırıyor radyasyon :)
Zayıf bir kızın ağzından  kilo almak yada vermek hakkında öğütler duymak kadar itici bir şey yoktur,bununda farkındayım.
Ama sağlıksız besleniyoruz. Kolaylaşsın diye hayatımız hep hazır yiyeceklere gidiyor gözümüz   Buda bizi düzensiz bi hayata , günde bilmem kaç tane kahveye, fast food'a  tombik tombik göbişlere itiyor.
Sağlıksız ilişkilerde kuruyoruz o ara o  kadar kalabalık ki tanıdığım bazı insanların çevresi çin seddi olmuş dertlerini yol yapıyorlar milletin gereksiz sorunlarına.
Haa bu arada.
Snap twitter facebook gibi çeşitli mecralarda aşk acısı çekiyoruz hatta siyaset hakkında atıp tutuyoruz ya.
Çok  sıkıldım şu 2 muhabbetten o yüzden uzun zamandır  facebook yada twitter'ım  yok .Okuduğum haberler yetiyor artıyor bile. Birde insanların aptalca olaylara bakış açısını okuyup sinirlenmek istemiyorum.
Biraz kafamızı kaldırıp kendi görüşümüz yeşermeden telefona eğilmeyelim.
Sosyal mesaj içeren bu yazım cahil insanlara,lütfen kibar ve bilinçli insanlar üzerine alınmasınlar.
-Ne  diyorduk azıcık kaldıralım kafaları :)
Belki 2 kişinin laf dalaşında araya sıkışan piyonlarsınızdır.
Belki azıcık ilerde size gülümseyen mutlulukları erteliyorsunuzdur o kavgalar yüzünden.
Belki konuşulacak çok şeyiniz vardır da susuyorsunuzdur.
 -Bilemiyorum azizim;yeni bir gezegen bulana kadar çit çektim ben fikirlerime.



7 yorum: Yorumlarınızı bekliyorum:)

  1. Konuyu da anlatımı da çok beğendim. Sıkça yazıyorum. Bir sabah tüm bilgisayarları bir yere kilitlemek mi gerekiyor acaba diye düşündüğüm oluyor. Hala telefonumda internet yok, olmayacak da. Gerçi dağları çok düşkünüm ve dağa çıkanlar için en hafifinden, birlik, yükletilmeli deniliyor ama.... Çok vakit alıyor ve oturgan yapıyor. Ki hiç öyle olmamıştım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazmak güzeldir kitlemeyelim bilgisayarları ama arada kendimizi soyutlamamız gerekiyor. Telefonda internet olmaması ne güzel bildirim yok watsapp mesajları yok miss .. :)

      Sil
  2. Sosyal medya ve telefon bağımlılık yaratıyor. İnsan bırakamıyor elinden. İyi etmişsiniz uzaklaşmakla.

    YanıtlaSil
  3. Sosyal medyanın bize çok kötü bir etkisi var. Sosyal medya, etrafımızda bir sürü insan olmasına rağmen yalnız hissetmemize neden oluyor. Tabii kullanmasını bilenler ayrı. Çok güzel bir yayın :)

    YanıtlaSil
  4. Ne de güzel yönetilir olduk dmi? Kitap okuyan göremiyorum otobüste. Birbiriyle sohbet eden insanlar yok artık. Ne yazık ki. Vah halimize..

    YanıtlaSil