Öne Çıkan Yayın

Şimdinin Kıyısında

Buz Gibi Soğuk





                                                   
                                       
Buz Gibi Soğuk

Tess Gerrıtsen'ın nerdeyse tüm kitaplarını okudum , kitaplığımda çok özel bir yere sahip olan bu kadın California Üniversitesinden  tıp mezunu olmuş , aslında bunun da hakkını veriyor çünkü romanlarında öyle bir betimlemeleri var ki gözünüze canlanıyor vücudunuzda hissediyorsunuz adeta. 
Cerrahla başlayan bu macera en sevdiğim kitabı ''Buz gibi soğuk'' yaptı.
Bir çok insan Sherlock Holmes 'in tutkunudur. Bence polisiye roman , gerilim denildiğinde benim aklıma  Tess Gerrıtsen'dan başka biri gelmiyor.
Bu romanın da soğukları iliklerinize kadar hissedeceksiniz ve bence elinizden bırakamayacaksınız. Kitabın sonlarına doğru tahmin yapma hakkı bile bırakmayan bu yazar sizi çok ama çok şaşırtacak.  :)


7 yorum: Yorumlarınızı bekliyorum:)

  1. son yazıma bir baksana amaaaa :)

    YanıtlaSil
  2. Kimsin sen deep ? Bana bu gizemli sorunun cevabini verir misin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deep işte. sadece yazıyorum yani. aslında bir gizemim yok. olduğum gibiyim. yazmak açısından böyle oldu yani. blog açınca ve yazınca deep oldum. kitabım çıktı yine deep. yani blogumu kitaplarımı arkadaşlarım akrabalarım ailem bile bilmiyor. rahat yazmak için böyle yaptım. yani yalnızlıkta rahat yazıyom. insanlar içinde olursam yazamam diye böyle oldum. bir de çok sessiz ve utangacım ve yalnızlık seviyom yaa. akşamları ve haftasonları evde daima yalnızım. bugün pazar ev işi ve yemek günüm. bir de uyma dinlenme filan. kitap film dizi müzik ve yazmak işte. üniversite ve yüksekten sonra iş hayatı işte. mütercim tercümanlık yapıyom bir de ingilizce business çeviri dersleri veriyom. çok sıradan düz yaşıyom yani. bende bir gizem yok. bir de işte, yazdıklarım sevilsin ben bilinmeyim, diyorum, böyle işte. :) yani, açık biriyim birkaç konuyu gizliyom ama diğer herşeyim açık :)

      Sil
    2. Güzel fikirmiş deep sevdim , çünkü bende yazdığımda tanıdıklarım okuduğunda utanıyorum çekiniyorum içini döküyorsun sonuçta. Dertlerini mutluluklarını anlatıyosun. :) Şimdiki önceliğim kitaplarını okumak şu sınavlar geçsin :)

      Sil
    3. kolay gelsin başarılar. baksana, blogumda sağda feys twit insta filan var üye olsanaa :) bir de son yazımı okusana, berfin için sen de bişiler yapsana, kart resim gibi bişi filan yaa göndersenee :)

      Sil
  3. Bende okurken sevdim. Bir çoğunu okumuşluğum var paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil