Öne Çıkan Yayın

Şimdinin Kıyısında

Ne için nefes alıyorsun, kim için yaşıyorsun ?








Uzun zamandır insanlara nasıl faydalı olabilirim diye düşünüyorum.. Onlara iyi davranarak mı ?
Yoksa kendimin bile dinlemediği tavsiyeler vererek mi yardımcı olabilirim.Yoksa  küçük küçük kartpostal yapıp onların nasıl süslendiği hakkında  ipuçları mı vermeliyim ? Yok yada yemek tariflerinden mi başlasak bloglara.. Bunları acilen boş veresim var bakmayın siz bana.
Güzel yemek yapmayı da beceremiyormuşum hem ben.Dün mutfağa gireyim dediğim yumurtayı masanın üzerine kırdım :)) Arkadaşım bunu görmesin diye türlü numaralar denedim ama malesef başarılı olamadım bana dönüp gülmeyi ihmal etmedi kendisi. Bu işleri benden daha iyi biliyor yalan yok. Galeta unlu tavuk yapamadım resmen.. Neyse ama doyduk yani,makarnayı müthiş yapmışım. :)
Tarifi için sayfamda yemek tariflerim kısmına bakabilirsiniz.
Öyle bir kategori yok sayfamda . Ben anca yazmayı becerebilirim siz ben eskimeden bol bol okuyun en iyisiii.
Bu arada  söylemeden geçemeyeceğim ben kendini aşırı seven insanları anlamıyorum. Nasıl yetiyorlar kendilerine , ben hala beğenemiyorum kendimi.. Daha fazlasını istiyorum hep. Onlar  nasıl süper egolarıyla pireyi deve yapıyorlar ? Bu kısım hala onların sırrı.
Böbürlenmeyin hey !
Hoş görünüz ve  saygınız var olduğu sürece mutlu olur insanlar sizinle iletişim kurmaktan. İletişim demişken önemli tabi ben öyle pek iletişim yanlısı değilim uzun uzun anlatamam kendimi sanki ifade edemeyecek gibiyim bazı şeyleri , yanlış anlaşılmaktan korkuyorum hala . İnsanlar yanlış anlamaya müsait çünkü herkes ses yarışması içerisinde.. ''Kimin sesi daha yüksek çıkacak acaba ''diye kapı eşiklerinde bekliyorlar. Mutlu sonlara da inanmıyorlar sanırım onları tamamlayacak vücut henüz doğmamış gibi, arayıp duruyorlar herkesin birazcık kafası güzel sankiii.
Sizin gurur duyulacak neyiniz var neyi en iyi şekilde yapmak istiyorsunuz ?
Bir ton soru var biliyorum kafanızda. Kahvenizi yapın hadi güzel bir müzik eşlinde. Az biraz düşünün kışı yeni atlatmışken , yaza  böyle girerken.

16 yorum: Yorumlarınızı bekliyorum:)

  1. hehe çok tatlı yazmışsın yine her zamanki gibi. :) bi de, bir "ruh temizliği" yazısı yazcam senin için bir ara, demiştin yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveett bak onu bekliyorum buralardayımm. Çok teşekkür ederim sensin tatlı deep !:)

      Sil
  2. birilerini mutlu etmek için yaptığın herşey bir yerde patlıyor :) sıkılıyorsun yani.. ama zevk almaya başladın mı, örneğin yemek yapmak, blog yazmak, fotoğraf çekmek hepsi büyük keyif veriyor bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle öyle .. Ailen dışında birilerini mutlu etmek için uğraşıyorsan çok zor tabii merve :)

      Sil
  3. Hahahhah gönlüne kalemine sağlık sevgili Başak ...
    Yapamadığın yemek olsun boşver ... Her şeyin kolayı var dene yanıl öğrenirsin nasılsa ...
    Ama diğer konulara gelince ince işler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen yemek işini hallederim nasılsa ,teşekkür ederim yorumlarının ciciliğine sağlık didemcimm :)

      Sil
  4. bak bugün yazdım bişiler bu konuda :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de yemek yapamıyorum :D Aslında pek de denemedim, güzel noodle yaparım ama :D Suyu sevgiyle dökerim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiin blogumaa öncelikle ! :)
      Ve süperr yanlız değilmişim :) Bence insanlık için soslu makarnadan daha güzel bi buluş yok (noodle buna dahil) biz gelmiş geçmiş en iyi aşçılarız ! :D

      Sil
  6. İnsanlara karşı ilişkilerimizde, yaptığımız işlerde dürüst, anlayışlı ve yapıcı olmak bence en büyük yardım. :) Sırf birine odaklanmak er yada geç hayatın anlamını ve diğer insanları da yitirmek anlamına geliyor benim için. Yani doğru bir duruş sergilemek, hayatı doğru yaşamak gerek diye düşünüyorum. :) Bu mutluluğu getirecektir.
    Yemeği bilemem de yazıyı okuması keyifliydi, onun için eline sağlık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bende öyle düşünüyorum birine odaklanmak diğer herşeyi ve özellikle kendini umursamamak gibi geliyor. Bu yüzden tanıdığım tanımadığım kim varsa hoşgörülüyüm anlayışlıyım en büyük saygıyı kendime veriyorum. Ben önemliyim en az aşkım, arkadaşlarım, ailem kadar :)

      Sil
  7. Merhaba,

    Her ne kadar yumurtayı masaya kırsanız da arada olan bir şeyi fark ettiniz mi? Yazmışsınız zaten. Erkek arkadaşınızı güldürmüşsünüz. E ne iyi olmuş işte :) Birçok insan yumurtayı kabın içine girmeyi başarıyor ama yanlarındakini böyle güldüremiyor; belki de mesele yumurtayı "doğru" kırabilmek değildir. İyi yanından bakmak lazım :)

    Renkli günler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle düşünüyorum asıl önemli olan yumurtayı kırdığımda ki gülümsemesi. Böyle güzel insanları kaybetmemek lazım :)
      Renkli günler Engin Ergin :)

      Sil
  8. Yüzümde gülümseme ile okudum. Benim de o her şeyi bilen güruhtan olmadığım kesin. Mutfaktan hızlıca çıkmanın yollarını arıyorum hep.
    Merhaba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Yazdan Kalan hoşgeldin :)
      Boşver yemek yapmayı da bilmeyiverelim ilerde öğreniriiz geç kalmış sayılmayızz :)

      Sil